Kamer huren: niet meer beschikbaar Tuinbouwstraat in Groningen

  • 14 m2
  • 1 kamer
  • 16 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huize TBS5 Zoekt Huisgenootje! (V)

Wij zijn een groot gemengd huis in Groningen van 10 waarvan 5 meiden en 5 jongens. Er gaat tijdelijk één meisje weg, waardoor de kamer vrijkomt, maar er zijn hierna waarschijnlijk doorschuifmogelijkheden!
Wij hebben iedere dinsdag huisavond, en organiseren ook andere activiteiten zoals huisweekend en sinterkerstdiner. Verder hangt er een relaxte sfeer met weinig 'verplichtingen'. Het gaat om een tijdelijke kamer op de bovenste (tweede) verdieping. Deze kamer is 14 m2, met grote ramen wat de kamer licht maakt. Ook heeft het twee ruime inbouwkasten (incl. stang om kleding aan op te hangen) waar je erg veel in kwijt kan. De kamer beschikt ook over een wasbak. De kamer zal gemeubileerd worden afgeleverd, maar zonder matras (het bedmeubel blijft wel staan en is 1,4 bij 2 meter).
De kamer kost 370 per maand, inclusief g/w/l. Je deelt de keuken met in totaal 4, en de wc en douche met in totaal 5. Verder beschikt het huis over een wasmachine en droger.
Het huis ligt vlak achter het Noorderplantsoen, is 5 min. fietsen van het centrum, 10 min. van het Zernike en de Jumbo zit om de hoek. Ook hebben we een tuin waar we zomers chillen.

Lijkt dit je wat? Stuur een berichtje met wat informatie over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor de hospi!
Groeten, Huize TBS5

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Korrewegwijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Eigen droger
Rookmelder
Gedeeld tuin
Wasdroger
Wasmachine

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Maakt niet uit
Status: Student
Tonen op kaart