Room for rent: no longer available Tuinbouwstraat in Groningen

  • 14 m2
  • 1 room
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Huize TBS5 Zoekt Huisgenootje! (V)

Wij zijn een groot gemengd huis in Groningen van 10 waarvan 5 meiden en 5 jongens. Er gaat tijdelijk één meisje weg, waardoor de kamer vrijkomt, maar er zijn hierna waarschijnlijk doorschuifmogelijkheden!
Wij hebben iedere dinsdag huisavond, en organiseren ook andere activiteiten zoals huisweekend en sinterkerstdiner. Verder hangt er een relaxte sfeer met weinig 'verplichtingen'. Het gaat om een tijdelijke kamer op de bovenste (tweede) verdieping. Deze kamer is 14 m2, met grote ramen wat de kamer licht maakt. Ook heeft het twee ruime inbouwkasten (incl. stang om kleding aan op te hangen) waar je erg veel in kwijt kan. De kamer beschikt ook over een wasbak. De kamer zal gemeubileerd worden afgeleverd, maar zonder matras (het bedmeubel blijft wel staan en is 1,4 bij 2 meter).
De kamer kost 370 per maand, inclusief g/w/l. Je deelt de keuken met in totaal 4, en de wc en douche met in totaal 5. Verder beschikt het huis over een wasmachine en droger.
Het huis ligt vlak achter het Noorderplantsoen, is 5 min. fietsen van het centrum, 10 min. van het Zernike en de Jumbo zit om de hoek. Ook hebben we een tuin waar we zomers chillen.

Lijkt dit je wat? Stuur een berichtje met wat informatie over jezelf en wie weet nodigen we je uit voor de hospi!
Groeten, Huize TBS5

Read more with an subscription!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: Korrewegwijk
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: More than 5
Open House In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Private dryer
Fire alarm
Shared yard
Tumble dryer
Washing machine

Preferred tenant

Minimum age: Doesn't matter
Maximum age: Doesn't matter
Gender: Doesn't matter
Status: Student
Show on map