Kamer huren: niet meer beschikbaar Korreweg in Groningen

  • 10 m2
  • 1 kamer
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Per 1 maart (in overleg eerder) komt er een kamer vrij in ons huis aan de Korreweg waarbij je komt te wonen met 4 andere gasten! Vanaf ons huis is het ongeveer 7 minuten fietsen naar de binnenstad en 10 minuten van Zernike. Daarnaast is er op 1 minuut lopen een Albert Heijn, wonen we boven een cafetaria en tegenover een pizzeria. Met een paar minuten fietsen kun je ook in de Lidl of Jumbo staan.

Wij zijn een hecht huis en we zoeken dus ook iemand die dit chill vindt. Zo hebben we elke dinsdag huisavond en gaan we minimaal 1x per jaar op huisweekend. Om de zoveel jaar hebben we ook een oud-huisgenoten dag. Naast elke dinsdag eten we bijna elke dag samen en chillen we vaak in onze grote GK met dikke tv, een bar, Playstation, Gamecube, chille banken en een dakterras met palletbank.

In ons huis hebben we een vaatwasser, wasmachine, oven en een droger. De kamer zelf is ongeveer 10m2 met 2 inbouwkasten en een hoogslaper ook ligt er net nieuw tapijt in, dus je kunt er zo in. In overleg is ook het bureau/slaapbank over te nemen. De prijs van de kamer is 291 euro incl., een deel hiervan gaat naar de huisrekening en hiervan wordt internet, g/w/l en huisactiviteiten betaald.

Denk je dat je bij ons huis past en lijkt het je leuk om hier te komen wonen, stuur mij dan een berichtje over jezelf en waarin je toelicht hoe jij in ons huis zou passen. Wie weet zien we je dan snel bij onze (corona-proof) hospi!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Korrewegwijk
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gestoffeerd
Huisgenoten: 4
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: 18
Maximum leeftijd: 22
Geslacht: Man
Status: Student
Gewenste studentenvereniging: 1
Tonen op kaart