Room for rent: no longer available Korreweg in Groningen

  • 10 m2
  • 1 room
  • 03 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per 1 maart (in overleg eerder) komt er een kamer vrij in ons huis aan de Korreweg waarbij je komt te wonen met 4 andere gasten! Vanaf ons huis is het ongeveer 7 minuten fietsen naar de binnenstad en 10 minuten van Zernike. Daarnaast is er op 1 minuut lopen een Albert Heijn, wonen we boven een cafetaria en tegenover een pizzeria. Met een paar minuten fietsen kun je ook in de Lidl of Jumbo staan.

Wij zijn een hecht huis en we zoeken dus ook iemand die dit chill vindt. Zo hebben we elke dinsdag huisavond en gaan we minimaal 1x per jaar op huisweekend. Om de zoveel jaar hebben we ook een oud-huisgenoten dag. Naast elke dinsdag eten we bijna elke dag samen en chillen we vaak in onze grote GK met dikke tv, een bar, Playstation, Gamecube, chille banken en een dakterras met palletbank.

In ons huis hebben we een vaatwasser, wasmachine, oven en een droger. De kamer zelf is ongeveer 10m2 met 2 inbouwkasten en een hoogslaper ook ligt er net nieuw tapijt in, dus je kunt er zo in. In overleg is ook het bureau/slaapbank over te nemen. De prijs van de kamer is 291 euro incl., een deel hiervan gaat naar de huisrekening en hiervan wordt internet, g/w/l en huisactiviteiten betaald.

Denk je dat je bij ons huis past en lijkt het je leuk om hier te komen wonen, stuur mij dan een berichtje over jezelf en waarin je toelicht hoe jij in ons huis zou passen. Wie weet zien we je dan snel bij onze (corona-proof) hospi!

Read more with an subscription!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: Korrewegwijk
Register municipality: Yes
Status: Decorated
Housemates: 4
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes

Preferred tenant

Minimum age: 18
Maximum age: 22
Gender: Man
Status: Student
Preferred student association: 1
Show on map