Kamer huren: niet meer beschikbaar Poelestraat in Groningen

  • 12 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Huize Quatre zoekt nieuwe huisgenoot (M)

Wij zijn een hecht mannenhuis waar de gezelligheid voorop staat, perfect gelegen in het centrum der centra ,de Poelestraat. We wonen op de bovenste verdieping met 6 mannen, 2 leden van Albertus en 4 niet-leden. Wij zoeken bij voorkeur een aankomend of eerstejaars student. Zelf zijn wij allemaal 20 en 21 jaar oud.

Ons huis, aan de Poelestraat is centraal gelegen in het uitgaansgebied, dus kruipend naar huis is geen probleem. Ondanks dat we wonen in de uitgaansstraat is er geen last van geluid, aangezien we op de vierde verdieping wonen en de ramen niet aan de straatkant zitten. Een paar andere pluspuntjes zijn het ruime dakterras (50m2, dus top voor een bbq!) met uitzicht op de Grote Markt, vaatwasser, wasmachine, 2 wc's, 2 douches, dartbord, frituur en meerdere playstations.
Afstand Grote Markt is 50m, Zernike is 10 min fietsen en station is 5 min fietsen. Huurprijs is 315€ incl.

De kamer zelf is iets ruimer dan 11 vierkante meter, beschikt over een eigen wasbak, een inbouwkast en heeft vrij grote ramen. Uiteraard is er een doorschuifsysteem van toepassing.

In huis zoeken we elkaar vaak op en heeft iedereen altijd tijd voor elkaar, maar echte verplichtingen zijn er niet. Elke avond wordt er samen gegeten en donderdagavond wordt er traditioneel bier gedronken. Daarnaast gaan we op huisweekend en wordt er altijd een kerstdiner georganiseerd. De gemeenschappelijke interesses zijn de usual suspects; bier drinken, voetbal en gamen. Muziekinstrumenten worden niet gewaardeerd, die fout hebben we eerder gemaakt. Dus laat je klarinet/panfluit maar lekker thuis, daar is in het weekend bij je ouders wel tijd voor.

Ben je geïnteresseerd en ben op zoek naar een studentenhuis waar je gegarandeerd een mooie studententijd krijgt? Stuur ons dan een berichtje met daarin een kort stukje over jezelf en wie weet zien we je binnenkort op de hospi. Over de hospi, het wordt een gezellige avond waar we een paar biertjes gaan drinken!

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een berichtje

HQ

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Centrum
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Gemeubileerd
Huisgenoten: Meer dan 5
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Gedeelde woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Binnen roken
Blusapparaat
Eigen parkeerplek
Eigen droger
Gedeelde fietsenberging
Gratis parkeren
Huisdieren welkom
Huurtoeslag
Intercom
Lift
Ligbad
Rookmelder
Schoonmaker
Gedeeld terras
Tuin
Vaatwasser
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting
Tonen op kaart