Room for rent: no longer available Poelestraat in Groningen

  • 12 m2
  • 1 room
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Huize Quatre zoekt nieuwe huisgenoot (M)

Wij zijn een hecht mannenhuis waar de gezelligheid voorop staat, perfect gelegen in het centrum der centra ,de Poelestraat. We wonen op de bovenste verdieping met 6 mannen, 2 leden van Albertus en 4 niet-leden. Wij zoeken bij voorkeur een aankomend of eerstejaars student. Zelf zijn wij allemaal 20 en 21 jaar oud.

Ons huis, aan de Poelestraat is centraal gelegen in het uitgaansgebied, dus kruipend naar huis is geen probleem. Ondanks dat we wonen in de uitgaansstraat is er geen last van geluid, aangezien we op de vierde verdieping wonen en de ramen niet aan de straatkant zitten. Een paar andere pluspuntjes zijn het ruime dakterras (50m2, dus top voor een bbq!) met uitzicht op de Grote Markt, vaatwasser, wasmachine, 2 wc's, 2 douches, dartbord, frituur en meerdere playstations.
Afstand Grote Markt is 50m, Zernike is 10 min fietsen en station is 5 min fietsen. Huurprijs is 315€ incl.

De kamer zelf is iets ruimer dan 11 vierkante meter, beschikt over een eigen wasbak, een inbouwkast en heeft vrij grote ramen. Uiteraard is er een doorschuifsysteem van toepassing.

In huis zoeken we elkaar vaak op en heeft iedereen altijd tijd voor elkaar, maar echte verplichtingen zijn er niet. Elke avond wordt er samen gegeten en donderdagavond wordt er traditioneel bier gedronken. Daarnaast gaan we op huisweekend en wordt er altijd een kerstdiner georganiseerd. De gemeenschappelijke interesses zijn de usual suspects; bier drinken, voetbal en gamen. Muziekinstrumenten worden niet gewaardeerd, die fout hebben we eerder gemaakt. Dus laat je klarinet/panfluit maar lekker thuis, daar is in het weekend bij je ouders wel tijd voor.

Ben je geïnteresseerd en ben op zoek naar een studentenhuis waar je gegarandeerd een mooie studententijd krijgt? Stuur ons dan een berichtje met daarin een kort stukje over jezelf en wie weet zien we je binnenkort op de hospi. Over de hospi, het wordt een gezellige avond waar we een paar biertjes gaan drinken!

Mocht je geïnteresseerd zijn, stuur dan een berichtje

HQ

Read more with an package!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: Centrum
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: More than 5
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Shared terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map