Kim zoekt een Kamer / Appartement in Groningen

Kim zoekt: Een Kamer / Appartement in Groningen

  • Kamer / Appartement
  • Min. 20 m2
  • Vrouw
  • 20 Per direct

Hoiii,

Mijn naam is Kim Stegeman en ik ben erg geïnteresseerd in het huren van een kamer of een appartement met tween vriendinnen. Ik wil in Groningen gaan wonen omdat ik bij de rijksuniversiteit Groningen studeer, bachelor Engels en Cultuur. Ik ben 18 jaar en zou graag zo snel mogelijk naar Groningen willen verhuizen. Een korte beschrijving over mezelf...

Ik ben Nederlands (nationaliteit) maar ik ben opgegroeid in Tanzania. Ik spreek drie talen namelijk: Nederlands, Engels en Swahili. Mijn favoriete dingen zijn lezen, Netflix kijken, de natuur verkennen, reizen, en leren over verschillende culturen en individuelen. Ik beschouw mezelf als netjes, kalm maar toch extravert, erg onafhankelijk, maar ik hou van gezelligheid en luisteren naar de inbreng van anderen. Ik woon op dit moment met mijn moeder in Oldenzaal. Normaal in een werk ik (zo veel mogelijk) en ben op dit moment voor mijn auto theorie aan het leren. S’ avonds zit ik vaak met mijn vrienden een biertje drinken, muziek luisteren en lekker kletsen.

Als het kan dan graag zo snel mogelijk wil ik een kamer/appartement hebben want 2 uur reizen elke dag is niet ideaal. Laat graag weten wat mogelijk is.

Kim Stegeman
+31 653448468
kim.e.stegeman@gmail.com

Algemene informatie: Kim
  Vrouw, 19 jaar