Kamer huren: niet meer beschikbaar Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

  • 15 m2
  • 1 kamer
  • 18 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Studeren in Groningen? Check dan deze top studentenkamer in de bruisende Binnenstad!

---
Locatie & Specificaties
---
Op zoek naar een plekje om te wonen in de Nieuwe Ebbingestraat? Grijp dan nu je kans! Deze gezellige studentenkamer is beschikbaar vanaf 19 april 2024. Voor slechts €475,00 per maand, inclusief alle nutsvoorzieningen. De waarborgsom bedraagt één maand huur. Met je eigen keuken voorzien van koelkast en gaskookplaat, deel je de douche en toilet met medebewoners. Daarnaast zijn er gedeelde dakterrassen voor chill momenten in het zonnetje.

---
Bezichtiging
---
Zin om een kijkje te nemen? Kom langs op dinsdag 16 april tussen 13:00 - 13:30 uur. Meld je snel aan via de advertentie of stuur ons een mailtje met een korte introductie over jezelf. Let op: alleen met onze uitnodiging ben je welkom op de bezichtiging, dus zorg dat je erbij bent! Telefonisch worden geen afspraken gemaakt.

---
Exclusief voor Studenten
---
Deze kamer is perfect voor studenten die willen wonen op een toplocatie in Groningen. Sfeer, gezelligheid en alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Ervaar het gemak en comfort van je eigen plekje in het hart van de stad.

Mis deze kans niet en maak deze studentenkamer binnenkort jouw thuis!

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Hortusbuurt-Ebbingekwartier
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Gedeelde woonkamer
Tonen op kaart