Kamer huren: Turfsingel in Groningen

  • 20 m2
  • 1 kamer
  • 17 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Top studentenkamer met eigen balkon in de Binnenstad van Groningen!

**Locatie en Type**
Hey student! Zoek jij een gezellige stek midden in de bruisende binnenstad van Groningen? Dan hebben we goed nieuws voor je! Deze te gekke studentenkamer is gelegen aan de Turfsingel, met alle hotspots op loopafstand. Een betere locatie ga je niet vinden!

**Faciliteiten**
De kamer is per direct beschikbaar en wordt verhuurd inclusief voor €460,- per maand. Je krijgt een eigen privé balkon waar je kunt genieten van een prachtig uitzicht over de gracht. Daarnaast deel je de douche, toilet en keuken met andere gezellige studenten. Zo leer je gelijk nieuwe mensen kennen! De waarborgsom is €470,00.

**Perfect voor studenten**
Deze studentenkamer is ideaal voor jou als student die op zoek is naar een plekje in het hart van Groningen. De sfeer in de binnenstad is geweldig en alles wat je nodig hebt, vind je binnen handbereik. Studeer hard, maar geniet vooral van het studentenleven in deze levendige omgeving.

Wacht niet te lang en maak snel een afspraak om deze top studentenkamer te bekijken. Voor je het weet is hij al verhuurd en wil je dit unieke aanbod niet missen.

op 5 april tussen 11:00 - 11:30 uur vind er een open bezichtiging plaats. Mocht je aanwezig willen zijn dien je vooraf een mail naar ons te sturen of een reactie op de advertentie met kort iets over je zelf. We zullen je dan laten weten of je bent uitgenodigd. Let op: Zonder uitnodiging kan je de kamer niet bekijken.

Lees meer met een abonnement!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart