Kamer huren: 'T Klooster in Groningen

  • 21 m2
  • 1 kamer
  • 21 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Mega Deal! Mini Appartement op Toplocatie in Groningen - Huurtoeslag Mogelijk!

Hey jij daar, op zoek naar een gezellige stek in het bruisende Groningen? Dit te gekke mini appartement aan 'T Klooster is precies wat je zoekt! Gelegen in de populaire wijk Binnenstad-Noord, is dit appartement perfect voor studenten, werkenden, alleenstaanden en expats.

Eigen wc, keuken én meters - hoe chill is dat? Geen vervelende huisgenoten die jouw spullen gebruiken of wc-papier opmaken. Alles is van jou in dit knusse stulpje. De Kunstof kozijnen met hr++ zorgen voor een moderne uitstraling en houden de warmte binnen, ideaal tijdens de koude Groningse winters.

Dit appartement is super goed geïsoleerd, dus je hoort geen geluiden van de buren en geniet van rust en privacy. Geen gestoei met gas, water en elektriciteit, want hier heb je eigen meters. En het beste van alles? Huurtoeslag is mogelijk, waardoor je maandelijkse kosten nog meer kunnen worden verlicht.

De ligging is echt fantastisch. 'T Klooster in Groningen is een hotspot waar altijd wel iets te beleven valt. Supermarkten, winkels, cafés en restaurants zijn allemaal op loopafstand. Voor slechts 879,- per maand exclusief gas, water en elektriciteit, is dit jouw kans op een betaalbaar én comfortabel verblijf in de levendige stad Groningen.

Waar wacht je nog op? Pak deze unieke kans en maak van dit mini appartement jouw eigen gezellige plekje in Groningen! Interesse? Bel nu en plan direct een bezichtiging in. Droom niet langer, dit is jouw ideale thuis! ✨

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Binnenstad-Noord
Inschrijven gemeente: Ja
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: Geen
Bezichtiging In overleg

Faciliteiten

Eigen badkamer
Eigen keuken
Eigen toilet
Eigen voordeur
Vraag de adverteerder
Vraag de adverteerder
Eigen woonkamer
Tonen op kaart