Kamer huren: niet meer beschikbaar Van Royenlaan in Groningen

  • 21 m2
  • 2 kamers
  • 28 Per direct
  • Onbepaalde tijd
Op deze pagina vind je alle informatie over deze Kamer in Groningen. Als je vragen hebt kun je contact opnemen met de aanbieder.

Holaaa iedereen!

Ik vertrek na een paar hele mooie en gezellige jaren uit mijn mooie kamertjes aan de van Royenlaan in Helpman.

Het gaat om een slaapkamer van ongeveer 9m² en een woonkamer van ongeveer 12m². In de woonkamer zit een grote inbouwkast waar je meer dan genoeg in kwijt kan.

Het is erg gezellig in huis. We hebben een mooi en schone keuken, douche (die binnenkort gerenoveerd wordt) en een gezellige wc.

Tevens is er een gezamenlijk balkon van ongeveer 4 à 5 m², waar zomers de zon op staat vanaf de ochtend tot en met een uurtje of 16.00.

Het huis wordt wekelijks schoongemaakt aan de hand van een schoonmaakrooster. Doordat het huis niet mega groot is, scheelt het best wat tijd qua schoonmaken.

Helpman is een rustige wijk, dus vrijwel geen last van luidruchtige buren of feesten o.i.d. Op nog geen drie minuten lopen is het 'centrum' van Helpman te vinden. Hier zitten de AH, Bruna, Kruidvat, Hema, etc. Op 10 minuten loopafstand zit de Lidl in de Wijert. Kortom, alles wat je nodig hebt is dichtbij.

Het is ongeveer 10 minuten fietsen naar de grote markt, een kleine 10 minuten fietsen naar het CS en 25 minuten fietsen naar Zernike. Ook station Europapark is dichtbij.

Je deelt de keuken, WC en douche met twee ontzettend leuke meiden, Laura en Meyke.

Er zijn geen vaste huisavonden, dus je kunt altijd rustig bijkomen op je kamer. Wat we wel vaak doen is bij elkaar op de kamer komen en gezellig kletsen, glaasje wijn of samen te eten.

De kale huur bedraagt €260,97, dit zal tevens de borg zijn (gok ik). De kale huur betalen we aan de huisbaas en de andere kosten regelen we onderling. Alles bij elkaar bedraagt de huur ongeveer €300. De onderlinge kosten worden met behulp van wie betaald wat geregeld.

Ik laat een aantal spullen achter en deze zijn dan ook voor een leuk prijsje over te nemen. Zo laat ik het bureau en planken boven het bureau de bank en de gordijnen staan/hangen. In de slaapkamer laat ik de ‘kledingkast’-planken en het rolgordijn ook hangen.
De kast waar de TV op staat en de plankjes erboven zitten vast aan de muur, dus dat scheelt weer!

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een bericht! Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag! Binnenkort zal er een kijkavond zijn.

PS de datum voor een hospi staat nog niet definitief

Lees meer met een pakket!

Algemene informatie

Stad Groningen
Wijk/buurt: Bangeweer
Inschrijven gemeente: Nee
Opleverniveau: Kaal
Huisgenoten: 2
Open huis In overleg

Faciliteiten

Gedeelde badkamer
Gedeelde keuken
Gedeelde toilet
Gedeelde voordeur
Internet
Wifi
Eigen woonkamer
Afvalstoffenheffing
Gedeeld balkon
Blusapparaat
Eigen droger
Gratis parkeren
Wasdroger
Wasmachine
Waterschapsbelasting

Gewenste huurder

Minimum leeftijd: Maakt niet uit
Maximum leeftijd: Maakt niet uit
Geslacht: Vrouw
Status: Student
Tonen op kaart