Kamer huren: Celebesstraat in Groningen

  • 11 m2
  • 1 kamer

Heyyyyyy kamerzoekende mannelijke studenten!!!!! (M) (Fotos volgen morgen)
GRONINGEN
DUTCH ONLY

Ons lieve huisgenootje gaat helaas ons mooie stekje aan de Celebesstraat verlaten.
Komt een kamer vrij voor een nieuwe jongen (vanaf 20 jaar)!
De kamer is 11m2 (€220,- Pm incl.)heeft een mooie grote inbouwkast waar je je kleren in kwijt kan. Ook is er een ingebouwd bureau met opbergplanken. De kamer heeft een eigen deur naar het bovenste balkon die alleen via de badkamer en de deur van de kamer te betreden is, we hebben nog een balkon op de beneden verdieping die via de net nieuwe keuken te betreden is en waar we het vaakst een biertje of een wijntje drinken. Het is een mooie lichte kamer die door dat die rechthoekig is handig is in te delen. De hoogslaper, de bank, het net nieuw ingelegde laminaat en de koelkast moeten overgenomen worden.
We zijn een samengesteld huis met 2 meiden en een jongen en zijn dus opzoek naar een 2e jongen.
We wonen met zijn 4en in de Korrewegwijk.

De AH zit letterlijk om de hoek en voor de jumbo, Aldi, Lidl is het nog geen 3 minuten fietsen. Zernike zit op 10 minuten afstand, UMCG op 5 minuten en de stad op ongeveer 7 minuten fietsen.

We hebben geen verplichtingen maar vinden het leuk om af en toe spontaan een huisavond te plannen. We zijn opzoek naar een spontane jongen die van een drankje en een feestje houdt.
Lijkt dit je wat stuur mij dan een berichtje waarin je wat over jezelf vertelt. Wie weet nodigen we je uit voor de hospiteeravond die we nog gaan plannen!

Groetjes,
Nina, Yasmila en Jildert

MEER