Room for rent: no longer available Nieuwe Ebbingestraat in Groningen

  • 15 m2
  • 1 room
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Studeren in Groningen? Check dan deze top studentenkamer in de bruisende Binnenstad!

---
Locatie & Specificaties
---
Op zoek naar een plekje om te wonen in de Nieuwe Ebbingestraat? Grijp dan nu je kans! Deze gezellige studentenkamer is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. Voor slechts €475,00 per maand, inclusief alle nutsvoorzieningen. De waarborgsom bedraagt één maand huur. Met je eigen keuken voorzien van koelkast, magnetron en gaskookplaat, deel je de douche en toilet met medebewoners. Daarnaast zijn er gedeelde dakterrassen voor chill momenten in het zonnetje.

---
Bezichtiging
---
Zin om een kijkje te nemen? Kom langs op dinsdag 16 april tussen 13:00 - 13:30 uur. Meld je snel aan via de advertentie of stuur ons een mailtje met een korte introductie over jezelf. Let op: alleen met onze uitnodiging ben je welkom op de bezichtiging, dus zorg dat je erbij bent! Telefonisch worden geen afspraken gemaakt.

---
Exclusief voor Studenten
---
Deze kamer is perfect voor studenten die willen wonen op een toplocatie in Groningen. Sfeer, gezelligheid en alle benodigde faciliteiten binnen handbereik. Ervaar het gemak en comfort van je eigen plekje in het hart van de stad.

Mis deze kans niet en maak deze studentenkamer binnenkort jouw thuis!

Read more with an package!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: Hortusbuurt-Ebbingekwartier
Register municipality: Yes
Status: Unfurnished
Housemates: None
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Ask the advertiser
Ask the advertiser
Shared living room
Show on map