Room for rent: no longer available Couperusstraat in Groningen

  • 9 m2
  • 1 room
  • 21 Immediately
  • Indefinite period
On this page you will find all information of this Room in Groningen. You can contact the advertiser if you have any questions.

Per direct een gestoffeerde kamer van 9 m2 in een leuk appartement in de wijk de Wijert/Helpman beschikbaar! De kamer is voorzien van een nette laminaatvloer en houten luxaflex (zie foto). Het appartement beschikt verder over een douche, apart toilet, hal, keuken, ruime woonkamer (22 m2), voorraadkast, grote berging (o.a. voor het stallen van fietsen), en een klein en groot balkon.
De keuken is voorzien van fornuis, magnetron, oven, waterkoker, koffiezetapparaten (Senseo en gewone filterkoffie), tosti-ijzer, broodrooster en tevens wasmachine. Je deelt deze gemeenschappelijke ruimten met een 23-jarige en een 26-jarige huisgenote.
We vinden het leuk om af en toe eens samen te eten of een filmpje te kijken, maar we hebben geen verplichtingen aan elkaar en/of vaste huisavonden o.d.
Uiteraard is naast gas, water en licht, internet ook inbegrepen, en tevens hebben we een vaste telefoonlijn, waarmee gratis gebeld kan worden naar mobiele en vaste nummers in Nederland!
Het appartement ligt erg gunstig in de wijk, op 150 meter is een bushalte, waarmee je in een paar minuten in het centrum bent, op de fiets ben je in nog geen 10 minuten in het centrum van Groningen. Hier vlakbij hebben we ook al veel leuke winkels: op 400 meter van ons vandaan is een Albert Heijn, Lidl, Kruidvat, Wibra, bloemenwinkel, kapper etc. En op 800 meter van ons vandaan zijn het Helperplein en het Overwinningsplein, welke voorzien zijn van de grotere winkels zoals o.a. Blokker, Etos, Hema etc. Eetgelegenheden zijn er hier ook genoeg, op nog geen 200 meter van ons huis zijn een snackbar, chinees en pizzeria. Kortom, wij zijn hier van alle gemakken voorzien in de buurt!

Ben jij op zoek naar een kamer, en lijkt het je leuk om eens een kijkje te nemen bij ons? Neem gerust contact op en wie weet tot snel!

Read more with an package!

General information

City Groningen
District/Neighbourhood: De Wijert-Noord
Register municipality: Yes
Status: Furnished
Housemates: 2
Viewing In Consultation

Facilities

Shared bathroom
Shared kitchen
Shared toilet
Shared front door
Internet
Wifi
Shared living room
Waste surcharge
Shared balcony
Smoking inside
Fire extinguisher
Private parking space
Private dryer
Shared bicycle storage
Free parking
Pets allowed
Housing benefits
Intercom
Elevator
Bath
Fire alarm
Cleaning service
Terrace
Garden
Dishwasher
Tumble dryer
Washing machine
Water board taxes
Show on map