Kamer huren: Damsterdiep in Groningen

  • 16 m2
  • 1 kamer

Huisgenoot gezocht voor een kamer in Groningen!

Per direct komt er een kamer vrij in ons huis aan Damsterdiep!
De kamer is 16 m2 en kost €320 per maand, heeft een eigen wasbak en is makkelijk in te richten. De wc en douche deel je met het huis en we hebben twee keukens waardoor je de keuken deelt met 1 ander huisgenootje. Wasmachine en wifi is aanwezig en we hebben een schuurtje voor de fiets.
De ligging is ideaal, bijna in het centrum. Supermarkt, snackbar, pizzeria zijn om de hoek, bushalte is in onze straat en we wonen op kruipafstand van de Poelestraat. Zernike is ongeveer 15 min fietsen en station ongeveer 7 min fietsen.
We wonen in dit huis met 3 meiden. We hebben in dit huis allemaal ons eigen ding met studie/hobby's/sport, maar we vinden het belangrijk dat er onderling goed contact is en af en toe samen wat te doen.
We zijn op zoek naar een gezellige, sociale vrouwelijke en Nederlandse huisgenoot van minimaal 20 jaar die haar eigen weg kan gaan maar die het ook prima vindt om bij elkaar naar binnen te lopen voor een praatje, kopje thee of een wijntje :)
Ben jij of ken jij iemand die geïnteresseerd is in deze kamer? Twijfel niet en stuur even een berichtje en wie weet nodigen we je uit :)
De hospi zal zsm plaatsvinden!
Liefs,
Keshanie, Irena, Anna en Cécile

MEER