Kamer huren: Hoornsediep in Groningen

  • 16 m2
  • 1 kamer

Beste toekomstige huisgenoot,

Wij, Marloes (20), Anne (19) en Susan (20), zijn opzoek naar een nieuwe vrouwelijke huisgenoot (18-22 jaar) voor ons prachtige studentenhuis aan het Hoornsediep. Wij zijn een gezellig meidenhuis, op dinsdag is er een huisavond, verder lopen we vaak bij elkaar naar binnen en vinden we het leuk om samen een drankje te drinken. We hebben een grote tuin, waar we zomers vaak chillen.

Het gaat om een ruime, lichte kamer aan de voorkant van het huis. In de kamer zit een ingebouwde éénpersoonshoogslaper. De totale oppervlakte van de kamer is 16m2. De huur is 320 euro per maand. De gordijnen kunnen worden overgenomen (prijs in overleg).

Vanaf het huis is het ongeveer vijf minuten lopen naar het station. Op de fiets ben je met vijf minuten in het centrum en met twintig minuten op het Zernike. Er zitten meerde supermarkten op nog geen vijf minuten loopafstand. Stuur ons een berichtje met je naam, leeftijd, studie en waarom je in ons huis zou passen. We laten je zo snel mogelijk weten of je uitgenodigd bent voor de hospi.

Liefs, Marloes, Anne en Susan

MEER