Kamer huren: De Laan in Groningen

  • 8 m2
  • 1 kamer

*Dutch only*

Dag allen,

Wij zijn op zoek naar een nieuw huisgenootje! Mannelijk of vrouwelijk, het liefst ouder dan 20.

Er komt een 8m2 kamer bij ons vrij in de binnenstad van Groningen. We zijn een hecht huis en hebben een aantal afspraken zoals een schoonmaakrooster, maar geen sociale verplichtingen. De universiteit zit om de hoek en de vismarkt is nog geen twee minuten lopen. De kamer is voorzien van twee openslaande klapdeuren naar de tuin, twee vaste verlengsnoeren, een wandkastje, haken in de deur (voor jassen ed.), een plafondlamp, een gaskachel, 2 waslijnen en een rails om gordijnen op te hangen.
Wat overgenomen kan worden in de kamer is: een tweepersoons hoogslaper met een nieuw matras, een bank, een bureau, verscheidene planken en twee kasten (kleding kast en een opberg kastje) en gordijnen (gordijnen zijn een must ivm tocht).
De tuin, keuken, toilet en badkamer deel je met twee huisgenoten, Amber en Quincy. We hebben geen gemeenschappelijke woonkamer. Hiervoor betaal je €275 exclusief internet kosten. De Internetkosten zijn niet meer dan €15. We raden wel sterk aan om een WiFi repeater te kopen.

Quincy en Amber zijn beide afgestudeerd en aan het werk. Er wordt niet gezocht naar beginnende studenten. Mocht je interesse hebben of wil je een keertje langs komen, stuur dan een berichtje!

Groetjes,
Quincy en Amber

MEER